Volg ons op: Volg ons op Twitter

Wie zijn wij

Familieopstellingen Leeuwarden is een samenwerkingsverband van Joanke Sierksma van
De Essentie coaching & Stressconsultancy en Albertien Zeinstra van Kerntalent Coaching & Systemisch werk.
In het veld van Systemisch Werk hebben we onze verbinding gevonden en samen willen we dit in de wereld zetten en verder uitdragen.

Joanke Sierksma (1962)

Joanke Sierksma Sinds 2004 werk ik in mijn praktijk De Essentie als coach, stressconsultant, loopbaanbegeleider en familieopsteller.
Mijn visie is dat ieder mens alles in zich heeft om zelf de regie over zijn of haar leven te voeren, alleen soms hulp nodig heeft om weer zelf het heft in handen te nemen. In mijn werk ervaar ik dagelijks hoe belangrijk ons systeem van herkomst is voor ons gedrag in het hier en nu en dus ook voor de dingen waar we dagelijks tegenaan lopen.
De methode van familieopstellingen is een prachtige aanvulling in mijn werk om sneller bij de kern te komen. Het mooie is dat je oude belemmerende patronen kunt herstellen tot helpende en steunende patronen.

Albertien Zeinstra (1962)

Albertien Zeinstra Ik werk als coach, loopbaanbegeleider, adviseur en begeleider bij opstellingen vanuit mijn praktijk Kerntalent Coaching & Systemisch werk. Binden, boeien en bezielen zijn de kernwoorden die bij mij passen en die mijn visie op het leven vertolken. Ik vind het belangrijk dat mensen in de ontmoeting de (ver) binding met het leven en andere mensen aan kunnen gaan.
De methodiek van familieopstellingen is voor mij een enorme ver-rijking in mijn werk.
Hiermee kan ik mensen begeleiden om vanuit het onbewuste, nieuwe innerlijke beelden bewust te laten worden, zodat vanuit deze nieuwe beelden stappen kunnen worden gemaakt om weer bij hun kern te komen, zodat ze voluit het leven kunnen nemen.